A hazugság színe
Akció, dráma, thriller

The Burnt Orange Heresy
2019

Szereplők Donald Sutherland, Mick Jagger, Elizabeth Debicki, Claes Bang, Rosalind Halstead, Katie McGovern, Flaminia Fegarotti
Rendező Giuseppe Capotondi
Premier 2020. július 30.
Korhatár 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 26 perc

James Figuares szomjazik a sikerre, ám úgy tűnik, műkritikus karrierje megbicsaklott, és be kell érnie annyival, hogy megismerteti a Milánóba látogató kíváncsi turistákat a műremekek történetével. Egy nap azonban felcsillan a remény számára, amikor meghívást kap a környék egyik legvagyonosabb embere, a szenvedélyes műgyűjtő hírében álló Joseph Cassidy (Mick Jagger) otthonába. Egy ilyen kapcsolat kapukat nyithat meg előtte, ám Cassidy nem puszta jóindulatból akarta megismerni a kritikust. Nagy rajongója Jerome Debney (Donald Sutherland) művészetének, ezért megbízza Jamest, hogy lopja el egy festményét.
Giuseppe Capotondi valóságos sztárparádét felvonultató filmje ( Donald Sutherland, Mick Jagger, Elizabeth Debicki), a Charles Willeford regényét feldolgozó A hazugság színe, mellyel tíz év kihagyás után tért vissza az mozifilmek világához 2020. áprilisában az ADS Service forgalmazásában magyarországi mozikban!
(qwer)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.