Seveled
Romantikus, vígjáték
Szereplők Ónodi Eszter, Pogány Judit, Björn Freiberg, Tenki Réka, Matt Devere, Básti Juli, Molnár Áron
Rendező Orosz Dénes
Premier 2019. december 5.
Korhatár 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Az ember sokszor bármire hajlandó, hogy mosolyt csaljon beteg hozzátartozója arcára. Amikor Gergő (Mészáros Béla), a szívtipró filmkritikus látja, hogy anyja állapota egyre rosszabbra fordul, az egykor sztriptíztáncosnőként dolgozó szomszédját (Básti Juli) barátnőjeként mutatja be a kórházban fekvő asszonynak. A beteg nő öröme még nagyobb lesz, amint megtudja, hogy a lány félidős várandós. Látva, hogy fia élete jó irányba halad, állapotába beletörődve búcsút vesz szeretteitől. Ekkor azonban váratlan dolog történik, a beteg anyuka felépül. Gergő és Saci továbbra is megtévesztik őt, bár mindkettejük számára egyre nehezebb eljátszani a boldog párt. Lassan megőrjítik egymást, de a súlyos betegségből kilábaló nagyi előtt kitartanak a szerepük mellett. Az idő előrehaladtával azonban egyre több a bonyodalom, hiszen hamarosan elérkezik a szülés napja, és persze az újdonsült pár problémájára is megoldást kell találni.
Orosz Dénes (Poligamy, Coming Out) romantikus vígjátéka a legkiválóbb magyar színészeket felsorakoztatva tárja fel korunk magánéleti problémáit.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.